Tel./fax:
+40-21-634.34.31
+40-21-634.34.39
+40-21-332.04.48
+40-21-331.00.92

Fax:

+40-21-330.54.52

+40-21-332.04.47


Email:

Adresa e-mail Pompe Instal

Mobil:
+40-722.519.469
+40-745.254.955
+40-749.998.537
Distribuitor și service autorizat GRUNDFOS

grundfos authorised dealer

grundfos service partner

grundfos subfactory

Service si garantie

Garantia produselor este de 24 luni de la livrare. Asiguram piese de schimb si lucrari de reparatii in perioada de garantie si postgarantie in atelierul de service cu stand de probe autorizat GRUNDFOS pe toata durata de viata a echipamentelor.

Contact direct service:

+40-752-144513

Pompe Instal S.R.L. - Distribuitor și service autorizat GRUNDFOSPOMPE INSTAL este principalul distribuitor, service si subfactory autorizat in România al grupului de companii GRUNDFOS A/S.

Supunem atentiei dumneavoastra intentia si disponibilitatea noastra de a colabora la proiectele pe care le derulati sau le veti incepe in viitor in domeniul alimentarilor cu apa, distributiei de energie termica, evacuarii si tratarii apelor uzate cât si alte aplicatii care necesita pompe si sisteme de pompare.

Ca partener al grupului GRUNDFOS pe piata din România, POMPE INSTAL SRL isi propune sa continue promovarea produselor de cea mai buna calitate si sa ofere consultanta tehnica de un inalt profesionalism prin colectivul sau de specialisti.

Experienta acumulata de acestia, prin participarea la numeroasele proiecte finalizate sau in curs de realizare pe intreg teritoriul tarii cu echipamente GRUNDFOS, in strânsa legatura cu proiectantii si antreprenorii generali, ne permite sa sustinem de aproape, competent si cu o maxima seriozitate societatea dumneavoastra in demersul sau pentru realizarea oricaror lucrari de amploare. Consultanta pentru alegerea celor mai bune solutii tehnice este asigurata de specialistii nostri si este GRATUITA.

POMPE INSTAL a obtinut agrementul tehnic pentru asamblarea  grupurilor de pompare cu electropompe GRUNDFOS, astfel ca in momentul de fata practica preturi competitive pe piata romaneasca la aceasta clasa de produse.

POMPE INSTAL a obtinut certificarea sistemului de management al calitatii (ISO 9001/2001).

In urma investitiilor realizate pentru dezvoltarea activitatii de SERVICE, POMPE INSTAL a fost autorizata de GRUNDFOS pentru desfasurarea acestei activitati, atât in atelier cât si la fata locului prin personalul sau de interventie, calificat si scolarizat la furnizor. Atelierul este dotat la standardele GRUNDFOS, dispunând de stand de probe, truse de scule speciale, kituri de reparatie si piese de schimb originale.

S-au dezvoltat de asemenea sectiile de productie pentru asamblarea grupurilor de pompare, a tablourilor de comanda si protectie cat si sectia subfactory pentru submersibile medii si mari.

POMPE INSTAL - Gama completa GRUNDFOS
POMPE INSTAL - Gama completa GRUNDFOS
POMPE INSTAL - stoc (depozit)
POMPE INSTAL - stoc (depozit)
POMPE INSTAL - grupuri pompare
POMPE INSTAL - grupuri pompare
POMPE INSTAL - subfactory GRUNDFOS
POMPE INSTAL - subfactory GRUNDFOS
Acest site foloseste cookies pentru a personaliza conținutul, pentru analiza traficului și statistică; unele informații de utilizare a site-ului sunt procesate de partenerii noștri. Puteți oricând să ștergeți cookie-urile din browser. Citeste aici politica de confidențialitate a site-ului.
Am citit, am inteles si sunt de acord.